Home
Over ons
Ronald-Henk Ritsma
Pers
Links
Contact
Onze dienstverlening
Klanten
Thriller-boeken

Ronald-Henk Ritsma

Is in 1998 met goede cijfers afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in de specialisatie bedrijfskundige economie en marketing management. Tijdens zijn studie was hij al erg actief en heeft hij marketing en organisatie-adviesopdrachten gedaan voor het KNMI, Philips en Shell. Bij Shell heeft hij nog een prijs gewonnen voor het beste marketing plan. Daarnaast was hij commissielid bij de Marketing Associatie.

Direct na zijn studie is hij aan de slag gegaan bij de KLM waar hij 9 jaar heeft gewerkt in diverse sales- en senior marketing functies. Zo heeft hij ook aan de basis gestaan van het succes van de KLM internet site die een explosieve omzetgroei heeft doorgemaakt. Sinds 2007 is hij werkzaam geweest bij de Alliantie ontwikkeling als eindverantwoordelijke voor marketing.

Naast zijn werk is hij ook politiek actief, geeft lezingen, schrijft boeken en heeft diverse artikelen gepubliceerd. Tevens is hij (gast)docent onder andere bij de nummer een business school van Nederland, de Rotterdam School of Management (onderdeel Erasmus Universiteit). Door zijn brede interesse, passie en nieuwsgierigheid is hij in staat op een integrale manier te kijken en met out-of-the box ideeën te komen. Het is uiteindelijk zijn implementatiekracht die ervoor zorgt dat ideeën ook gerealiseerd worden.

Zie ook www.ronaldhenkritsma.com

 

 

Linked-in profiel:

Ronald-Henk Ritsma

 

OMEGA-Z REVENUE GENERATORS - Dé vitaminestoot voor uw omzet en rendement!

to Top of Page