Home
Over ons
Pers
Links
Contact
Onze dienstverlening
Klanten
Thriller-boeken

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 

Als u op zoekt bent naar groei of stimulatie van uw omzet en u zoekt nieuwe creatieve manieren om deze te bereiken dan zijn wij de partij voor u. Misschien dat uw organisatie in een strategische impasse zit en een verfrissende nieuwe blik van buiten nodig heeft om weer zicht op de horizon te krijgen. Of misschien dat u een concept als co-creatie wilt invoeren maar op zoekt ben naar een partij die hierin ervaring heeft. Voor al dit soort vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn. Bij ons ligt de focus op E-commerce, Business Model Innovatie en Digitale transformatie. 

Hebben wij zelf de competentie niet in huis dan zoeken we deze binnen ons netwerk. Het uitgangspunt blijft dat voor uw vraag een oplossing komt. Daarom begeleiden wij ook de implementatie en keuze van systemen indien nodig.

Onze expertise gebieden zijn:

Marketing strategie & productontwikkeling: welke doelgroepen en marktsegmenten zijn interessant qua volume en rendement? Welke producten passen daar het best bij? Met welke propositie kunnen de doelgroepen van uw organisatie het best benaderd worden? Welke unieke verkooppunten (USP) biedt uw organisatie? Welke segmenten trekken weer aan in de huidige markt? Is in uw situatie het aan te bevelen om een focusstrategie te kiezen, een lage kosten strategie of juist een klantenbindings strategie? Wij maken daarbij gebruik van tools als de Ansoff matrix en Blue Ocean strategiën.

Lanceer- en verkoopstrategie: in deze tijd is het stimuleren van de verkoop een extra uitdaging. Maar het is zeker mogelijk om ook in deze tijd meer te verkopen. Direct marketing & E-commerce kunnen hier goed bij helpen. Vragen waar wij naar kijken zijn bijvoorbeeld: hoe kan u uw doelgroepen het best bereiken? Hoe moeten de 4 P's (Prijs, Promotie, Plaats, Product) worden ingezet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Op welke manier kunt u het bewustzijn van consumenten voor uw project, de interesse en het verlangen opwekken om hen uiteindelijk tot aankoop te stimuleren? Welke rol kan yield management spelen bij het bepalen van de prijs in de markt? Op al dit soort vragen zoeken wij naar een passend antwoord voor uw organisatie.

E-commerce & Multichannel aanpak: in praktisch alle branches is het belang van nieuwe media sterk toegenomen. Hoe kan uw bedrijf het maximale halen uit de nieuwe media? Welke kansen biedt social media en augmented reality voor u? Hoe managed u de overgang van uw business van het traditionele-naar het online kanaal? Hoe voorkomt u ongewenste kanaal conflicten? Naar al deze vragen en meer wordt gekeken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van E-commerce en Direct marketing zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden die de nieuwe media bieden. Wij bekijken graag met u hoe nieuwe media binnen uw organisatie een rol kan spelen om de zichtbaarheid van uw organisatie of project te vergroten, uw verkoop te stimuleren en nieuwe manieren te vinden om inkomsten te genereren.

Yield/ Revenue management & prijsvorming: hotels en luchtvaartmaatschappijen behalen extra rendement door slim gebruik te maken van het vraag en aanbod systeem. Dit wordt ook wel yield management genoemd. Het concept is ook zeer interessant voor andere branches. Leer van de geheimen die de luchvaart, hotelbranche en telecom reeds sinds jaren met succes toepassen.

 

OMEGA-Z REVENUE GENERATORS - Dé vitaminestoot voor uw omzet en rendement!

to Top of Page