Home
Over ons
Ronald-Henk Ritsma
Pers
Links
Contact
Onze dienstverlening
Klanten
Thriller-boeken

Voorbij de horizon lonkt een nieuwe wereld.....   

Columbus was overtuigd dat er een nieuwe en snellere route moest zijn naar Indië. Hij ging daarmee in tegen de bestaande conventie. Het is uiteindelijk zijn pionierschap geweest die geleid heeft tot de ontdekking van Amerika en een nieuwe periode van groei voor Europa.

In de ene situatie zijn beproefde marketing strategiën en concepten gewenst en nodig om de omzet en groei te stimuleren maar soms moeten ook nieuwe wegen bewandeld worden om succes te bereiken. Het adviesbureau Omega-Z probeert een goede balans hiertussen te vinden die afgestemd is op uw situatie. Zij is in 2009 gestart. 

Het zwaartepunt van onze ervaring ligt op digitale marketing en transformatie. Hoe krijg je een bestaande organisatie mee in het proces om meer gebruik te maken van digitale kanalen? Wij helpen bedrijven om van buiten naar binnen te kijken en zo te bepalen welke mogelijkheden bijvoorbeeld co-creatie biedt voor groei. Daarnaast kijken wij met bedrijven naar Blue ocean strategiën om zodoende nieuwe markten en marktsegmenten te ontdekken.  

Wij hebben ook kennis van concepten die zich in andere branches hebben bewezen en misschien interessant voor uw branche zijn. Zo is yield management een concept gericht op omzetvergroting die succesvol is toegepast binnen de reisbranche en daarbuiten. Maar dit concept is ook interessant voor andere branches zoals in de vastgoed. Over dit specifieke concept kunt u meer lezen bij het onderdeel "Pers". U bepaalt uiteindelijk de mate van innovativiteit. Wij leveren de oplossingen!

Ons bureau heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse branches waaronder de reisbranche, toponderwijs en vastgoed. Het is juist deze combinatie van kennis dat ons bureau uniek maakt. Net als onze grote Nederlandse kunstenaar Escher proberen ook wij daar waar gewenst en nodig, te zoeken naar combinaties die anderen niet voor mogelijk houden maar toch resultaat opleveren. 

 

 

 

 

  

OMEGA-Z REVENUE GENERATORS - Dé vitaminestoot voor uw omzet en rendement!

to Top of Page